2014. február 25., kedd

Venlo

"Legyen részese a természet színházának"
Ez volt a mottója 2012-ben Venlóban megrendezett virágkiállításnak , a Floriade-nak. Részese lehettem annak a több mint kétmillió látogatónak, akit ide vártak a rendezők, erre a tízévente megrendezett világszenzációra. Sajnos a képek nem tudják visszaadni a hangulatot, a szépséget, amit ez a csodálatos rendezvény nyújtott. Életre szóló élmény volt számomra.  Ime egy pár kép.
Kiállítások

Sokat járok kiállításra. Szeretem megnézni mások munkáit, ötleteket meríteni, tapasztalatokat szerezni....meg ami a legfontosabb, hogy jól érzem ott magam. Egy kreatív közeg mindig feltölt.
Évek óta megnézem Kecelen a Flóra virágkiállítást. Ezúttal egy pár 2012-es képet mutatok meg.
( majd jelentkezem a többivel is! :)  )
Kirakat

Egyszerűen tennem kell valamit. Úgy érzem rengeteg időt elpocsékoltam, hogy mindent , amit eddigi életem során alkottam, nem örökítettem meg. Ugyan vannak fotóim, de nem elég. Minden nap eszembe jut valami, amit készítettem, átalakítottam és nagyon sajnálom, hogy nem fotóztam le. De nem baj. Talán még van időm újabb és újabb dolgokat kitalálni és megvalósítani.
 Eszembe jutott a kirakatosdi! Annyira szerettem mindig kitalálni, megálmodni, majd kivitelezni. Persze elég kötött a téma ( mert mégis csak egy kenyérbolt ! ) de ugyanakkor határtalan!
Megpróbálok összeszedni pár képet.
 Egyelőre csak kettőt találtam és annak is elég rossz a minősége, mert ablakot fényképezni telefonnal nem egyszerű dolog. :(

Retró

Népi