2015. március 1., vasárnap

Fehér háló / második rész

Nem is emlékszem melyik volt a második darab? Talán a komód? Nem , nem a kis éjjeliszekrény, amit a nagy szekrénnyel együtt hoztunk az alföldről. Afféle ráadásként.





Ez egy kis komód, amit az egyik barátunk jóvoltából sikerült megszerezni, sajnos az előtte képeket sehol nem találom. új fogantyúk kerültek rá és egy kis stenciles minta.
Bonanza fogatyúk kerültek rá.

A könyves szekrény megtalálása is a férjem érdeme. Messze mentünk érte, de megérte, elfér benne minden könyv.  Sajnos darabokban kellett elhoznunk és festés előtt nem is sikerült összerakni, ezért az előtte képek itt is elmaradnak. De az utána talán pótolja az élményt.

 Az ajtókra itt is minta került a már megszokott 3d stencillel

A többi bútordarab egy ágy, egy éjjeli szekrény, valamint a kedvenc szekreter mellé be került a szobába a tavaly nyáron festett régi fotel, valamint a kelengyés láda is, de csak ideiglenesen, amig nem találok egy oda illő szófát.
Ezt a szekretert kicsit törötten vettük, de új lábakat kapott valamint egy kis festéket és rizspapírt is.
Így ő lett a szoba legszebb darabja.








A sárga lámpaernyő még "javításra " vár :) Nem marad sárgán, csak még nem volt rá idő.

Hát körülbelül ilyen lett. Nekünk nagyon tetszik. Jól érezzük benne magunkat. Világos, kényelmes, meleg színek, kopott bútorok...ezt szerettük volna. Még mindig lesz rajta átalakítani való, de már csak apró kiegészítők. Előkerült a régi gyapjú ágytakaró, ami nem igazán tetszik, valamint a függönyt is másikat tudnék elképzelni. Persze a tapéta is a régi! De hát így kezdtem: nem lehet egyszerre mindent. Van akinek hónapok munkájába kerül átalakítani egy szobát saját erőből, minimális költségvetésből.A továbbiak meglesznek majd  a következő ötéves tervben. :)
Örülök, hogy végignézted bejegyzésemet! Köszönöm!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése